Schilderwerk

 

Schilderwerk

Schilderwerk is vakwerk waarbij het niet alleen draait om het mooie maar ook om bescherming, waardoor het afgeleverde schilderwerk vaak een langere levensduur geniet.

Degelijk en duurzaam schilderwerk begint bij inspectie en voorbehandeling van de ondergrond. Bij ons gaat het dan ook om de resultaten en zorgeloos onderhoud op langere termijn.

 

Binnenschilderwerk

Mooi en goed geschilderde muren, plafonds en kozijnen zorgen ook voor een goede bescherming van uw interieur tegen slijtage, vocht of schimmels. Wilt u uw badkamer, keuken, kozijnen, trap of uw complete woning schilderen. mf multionderhoud verzorgt uw schilderwerk zowel binnen als buiten op een professionele wijze.

 

 

Buitenschilderwerk

U kunt vaak zien of uw huis toe is aan buitenschilderwerk. U ziet het aan de blaasjes en scheurtjes in het schilderwerk. Meestal zijn het de kozijnen en deuren die een periodieke schilderbeurt nodig hebben. Om te schilderen aan de buitenkant is het verstandig om een sterke hoogglanslak te gebruiken. Zo voorkom je houtrot en gaat uw schilderwerk langer mee.

 

Copyright @ mf multionderhoud 2015 KVK 64000370 btw nl 167095444b01